Slaap jij dichtbij je mobiele telefoon? Dan MOET je dit lezen!

Niemand kan er meer omheen: De mobiele telefoon. Bijna iedereen heeft er wel in. We staan altijd met elkaar verbonden en we kunnen gewoon niet meer zonder. De mobiele telefoon brengt veel goede kanten met zich mee, maar ook slechte! We zijn echt afhankelijk geworden van het kleine apparaatje.

mobiele-telefoon-straling

We gebruiken tegenwoordig de mobiel niet alleen om te bellen of te sms’en. Verzin het en je kan het met je mobiel. Van muziek luisteren tot games spelen. Als je op straat loopt zie je ze, als je in de kroeg zit en zelfs als je op de wc zit heb je je mobiel in je hand. 60 procent van de ondervraagden geeft toe dat ze gebruik maken van hun telefoon op het toilet. Toch gek eigenlijk, hoe een klein apparaatje de hele wereld heeft overgenomen?

Maar voor alle tijd die we doorbrengen met behulp van onze telefoons, zijn niet veel van ons bezorgd over de gevolgen van de gezondheid van het constant gebruik van mobiele telefoons.

Daarom is het belangrijk om eens goed te kijken naar de effecten van de straling van je mobiele telefoon.

mobielonderdeken

Door de snelle opkomst van de mobiele telefoon is er enige bezorgdheid ontstaan. De meningen lopen heel erg uiteen. De een zegt dat mobiele telefoons geen risico’s vormen, terwijl anderen juist het tegendeel beweren. Onlangs, is er een nieuw onderzoek naar gsm-straling uitgekomen, met een studie uit Finland, lees hier meer over op de volgende pagina en zie daar ook welke telefoons het meest schadelijk zijn. Klik hier om naar de volgende pagina te gaan