Peuter (2) redt zijn tweelingbroertje van een omgevallen ladekast. Bekijk hier de beelden!

Wat is dit een prachtig fimpje! 2 broers die voor elkaar door het vuur gaan. Ze zijn lekker met zijn 2e aan het spelen en dan valt de kast op hun. De ene broer helpt hem uiteraard. PRACHTIG

peuter

In plaats van te gaan huilen vond het broertje dat hij direct moest helpen. Na wa mislukte pogingen kwam hij met het idee om tegen de kast aan te duwen en zo ruimte te maken voor het andere broertje om er onderuit te rollen. Even later, toen moeder Kayli de kinderkamer weer binnenkwam, waren de broertjes alweer aan het spelen alsof er niets was gebeurd.

Ricky Shoff, de vader van de jongens, twijfelde heel lang alvorens hij besliste om de onthutsende beelden van zijn zoontjes via sociale media te verspreiden. “Het is niet alleen om andere ouders te waarschuwen, maar het is ook een ongelofelijk verhaal”, schreef de geschrokken Shoff op Facebook. “We zijn zo dankbaar dat de broertjes een innige band delen.” De vader heeft ook nog een goede raad voor alle ouders: “Zorg ervoor dat kasten stevig in de muur vastzitten en deel alstublieft deze video.”

Wij vonden dit een prachtig filmpje! wat vond jij ervan? laat het ons weten via Facebook!