Nooit meer ijskrabben in de winter. Zo haal je gemakkelijk en snel het ijs van je voorruit. Fantastisch!

We kennen het allemaal wel… Vroeg opstaan buiten komen en zien dat je ijs moet krabben. Met deze truc hoeft dat niet meer!

Zoals je merkt wordt het steeds kouder en de wintermaanden beginnen heel dichtbij te komen. Dat betekend ijs op de ramen. We zijn hier qua kleding altijd perfect op voorbereid maar als het om onze auto gaat laat dat nog wel is te wensen over.

We weten dat je ’s ochtends wel meer te doen hebt, dus zijn we op zoek gegaan naar de beste tip om je autoruit snel te ontdooien. Dankzij deze truc zul je geen last meer hebben van koude handen en een ochtendhumeur!

autoruit

Hebben wij even geluk want er is iets aan te doen: De oplossing is het inbouwen van een standkachel. Dit verwarmt je auto en ontdooit de ruiten voordat je in je auto stapt. Deze methode is duur en ook niet echt handig. Dus wij zijn opzoek naar een beter alternatief!

Maar gelukkig zijn daar onze goede vrienden van Handig om ons te voorzien van DE tip waardoor je nooit meer je autoruiten hoeft te krabben. Bekijk in de onderstaande video de oplossing die hier perfect voor is.

Dus zoek jij een manier om geld EN tijd te besparen? Dan raden wij je aan om zo snel mogelijk de video te bekijken. En als jij deze video ook zo goed kon gebruiken vragen wij iedereen om deze video te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!