Niemand begrijpt waarom haar huis altijd zo lekker ruikt. DIT is haar geheim …

Dit is nou echt een spray die werkelijk waar o-ver-al op werkt. Je zult het haast niet geloven dus het beste is om er zelf achter te komen. Over het algemeen ruikt het nog lekker ook.

Wij denken dat het iedereen het wel een keer heeft meegemaakt: Je loopt een huis binnen en het ruikt ongelofelijk lekker naar ietsHet is iedereen wel eens overkomen dat je ergen binnen loopt en je in een keer overweldigt wordt door een lekkere geur. Het is geen normale geur, en toch merk je dat er iets anders is. Wat zou het zijn?

De kans is aanwezig dat het een soort ‘geheime spray’ is die ze zelf gemaakt hebben. Een soort Fabreze alleen bevat deze spray geen chemische middelen, en het is ook nog eens veel goedkoper. Al maak je dit ‘spul’ zelf kost het je nog geen 50 cent.
Iets wat vrij noodzakelijk is voor deze spray zijn de zogenaamde pads die je normaliter in je wastrommel stopt.

De benodigdheden voor zo’n spray zijn: een kwartje van zo’n pad, wat kokend water, vier eetlepels zuiveringszout en uiteraard een spuitbusje. Vervolgens giet je met een trechter alles in het flesje.

Je kan de spray overal op gebruiken, van tapijten tot kledij en zelfs op gordijnen en meubeltjes. Zelfs voor stinkende hondenmanden kun je deze spray gebruiken en hij zal nooit vlekken achter laten!

Vergeet deze handige tip niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!