Intelligente mensen hebben de neiging rommelig te zijn, blijven langer wakker en schelden meer

Was jij geïrriteerd als kind toen je van je ouders telkens je kamer moest opruimen, vroeg naar bed moest en straf kreeg als je aan het schelden was? Er is misschien een reden voor jouw gedrag.

Een onderzoek laat zien dat het te maken kan hebben met een stijging van je IQ.

Intelligente mensen schelden meer.

Je hoort altijd dat mensen die schelden een “gelimiteerde woorden keuze” hebben, maar als je er over nadenkt zijn juist de mensen die niet schelden degene die hun woorden keuze limiteren omdat ze express minder woorden gebruiken dan anderen.

Sterker nog, er is een onderzoek geweest die de mythe over scheldwoorden ontkracht. Het resultaat liet zien dat mensen die de meeste scheldwoorden binnen een minuut kon opnoemen de neiging hadden hoger te scoren op een IQ test… Het onderzoek laat zien dat een rijk vocabulair aan scheldwoorden een teken is van intelligentie in plaats van het proberen niet te schelden.

intelligente-mensen

Intelligente mensen zijn nachtuilen

Vind jij het heerlijk om laat op te blijven? Dit kan ook een teken van intelligentie zijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft al een lange tijd laten zien dat nachtuilen een hoger IQ hebben. President Obama, Charles Darwin, Winston Churchill, Keith Richards en Elvis Presley zijn allemaal beroemd om hun nachtelijke activiteiten. En als je dan de neiging hebt om laat te gaan slapen ben je in ieder geval met goed gezelschap.

Een rommelig bureau en intelligentie gaan hand in hand door het leven.

Dus je scheld veel en blijft lang wakker? Kijk, als je ook eenbeetje rommelig bent is er nog beter nieuws voor jou.

Een onderzoek van de Universiteit in Minnesota laat zien dat een rommelig bureau van slimme mensen te maken heeft met hun intelligentie. Als je niet veel tijd besteed aan het schoonmaken en organiseren van alles om je heen ben je waarschijnlijk in je gedachte met veel belangrijkere dingen bezig.

Het onderzoek liet zien dat een rommelige omgeving zorgde voor een creatievere werksfeer.

Psychologisch wetenschapper Kathleen Vohs zegt: “Rommelige omgevingen zorgen voor het verbreken van tradities wat voor nieuwe en verse ideeën kan zorgen.

Dit is een goeie dag voor alle vloekende en rommelige nachtuilen onder ons. Herken jij hier iets in?