Het gebeurde elke dag weer, dus besloot hij een verborgen camera te installeren

De video die opneemt begint als voor 5 uur ochtends. Het hondje die ze “The Grey Dog” noemen, of ook wel: Grey staat er al weer klaar voor om de dag nooit te beginnen. Het baasje van Grey probeert de hond te laten weten dat hij om 5 uur s’ochtends nog moe is en liever nog even verder slaapt. En zegt daarom ook tegen zijn huisdier dat ze even weg moet gaan en later terug mag komen.

hond-wekker-huisdier

Verbazingwekkend genoeg snapt ze precies wat hij bedoelt en loopt met haar staart tussen haar poten weg. Vervolgens om kwart over vijf s’ochtends probeert ze het nog een keer om haar baasje wakker te maken, uiteraard wil hij nog steeds verder slapen en verteld weer dat ze nog even weg moet.

Wat het baasje heeft gedaan is zijn hond zo getraind dat het hondje een wekker is, inbegrepen met sluimer knop! Hoe dat uit is gepakt is zo bijzonder en ontzettend leuk en lief om naar te kijken! Het bijzondere is, is dat ze wel heel goed getraind moet zijn om dit te kunnen snappen.

Ze komt dus elke ochtend om 5 uur s’ochtends de slaapkamer in om hem wakker te maken en als hij sluimert komt ze precies een kwartier later gewoon weer langs om hem nog een keer proberen wakker te maken. Als je dit leuk vond, vergeet dit dan zeker niet met andere dieren liefhebbers op Facebook te delen want wij weten zeker dat zij ook onder de indruk zullen zijn, net als ons! Je kan ook reageren door op de “reagr” knop hieronder te klikken!