Hij is voelt zich erg slecht als een jurylid hem uitscheld. Maar dan begint hij te zingen… Ongelooflijk!

Steeds meer jongens en meisjes doen steeds vaker mee aan talentenjachten zoals Hollands got talent. Wat wel vaak het geval is dat je niet serieus wordt genomen door de jury die er op dat moment zit. In Britain’s Got Talent heb je Simon die vaak een uitgesproken mening heeft voordat je iets hebt alten zien. De auditie is op zichzelf al heel erg spannend, als je dan ook nog negatieve woorden naar je toe krijgt van een jury lid dat jou moet beoordelen kan dat demotiverend werken. In dit geval was dat duidelijk niet zo!

opera-simon

Hij verzamelde moed om auditie te gaan doen, maar net voor de auditie ging het mis. Hij kreeg namelijk net voor de auditie een enorme inzinking.. hij durfde het podium niet op en was zenuwachtiger dan ooit. Gelukkig waren er mensen aanwezig waaronder zijn moeder die hem de steun gaven die hij nodig had. Hij verbaasde de jury enorm. WAT EEN TALENT!

Het aller mooiste van de auditie was dat ze Simon de mond wisten te snoeren. Hun talent is verbazingwekkend. Op deze manier heeft Jonathan laten zien wat hij in zich heeft en zo kon iedereen die hem belachelijk heeft gemaakt zich schamen. Een duidelijke boodschap: volg je dromen!