Dit recept verhelpt in precies 20 seconden een neusholte infectie.

Wat je juist deze maanden niet wilt hebben met heel die kou is een neusholte onsteking. vlak voor het nieuwe jaar een onsteking is natuurlijk nooit fijn. Ik denk dat jullie de meesten effecten wel zullen herkennen: een loop neus, hoofdpijn en ogen die gevoelig zijn voor licht. Als je hier regelmatig last van hebt is het heel goed om verder te lezen.

1-neusholten-ontsteking-696x365

Meestal heb je hier wel een tijdje last van meestal duurt dit ongeveer een week. met dit recept duurt het nog maar 20 seconden om er vanaf te komen!

Om van de ontsteking af te komen hoef je alleen maar druk uit te oefenen tussen de wenkbrauwen en een mengsel te drinken van appelazijn, honing, cayennepeper en citroen.

neusholten-voorhoofd-2

In je gezicht heb je drukpunten en wanneer je daar druk op uitoefent verminder je de spanning in de holten. Het punt tussen de wenkbrauwen net boven de neusbrug is waar je moet drukken voor het gewenste effect. Dit zorgt ervoor dat het slijm lost komt en de holtes niet droog worden en door gaan ontsteken.

Om de genezing verder te helpen doe je een half kopje gekookt water in een glas. Doe daar een half kopje appelazijn, een eetlepel honing en het sap van 1 citroen bij. Dan nog een beetje cayennepeper en roer alles goed door elkaar. Doe dan het sap van 1 citroen erbij en drink het drankje in één keer op. Blijf dit drankje drinken totdat je geen last meer hebt van de ontsteking.

Ken je iemand die ook altijd verkouden is? Deel dit bericht dan!