Deze vrouw schrapte één ding van haar menu, en weegt nu 45 kilo minder.

Het meisje werd jaren lang als ‘dikkertje’ aangesproken. Ze was het zat en ging drastische maatregelen nemen, ze ging helemaal aan de andere kant van het land in New York studeren. Ook afvallen was een groot nieuw doel. Hiervoor had ze maar één ding niet meer nodig. Het meisje had net een van haar beste vrienden verloren, dit was haar grootste steun bij het afvallen. Toen ze deze nieuwe kans kreeg om te gaan studeren besefte ze dat dit echt de kans was om af te gaan vallen.

afvallen

Het was ideaal voor kristina om helemaal in New York opnieuw te kunnen beginnen. Hier kon ze zijn wie ze wilde zijn. Ze las op Reddit over het ketogeendieet en kreeg veel inspiratie door foto’s van een andere vrouw met exact dezelfde lichaamsbouw en exact dezelfde dromen.

Het besluit was snel gemaakt: geen koolhydraten meer. Dit was niet echt een probleem voor Kristina. Ze wou zo graag afvallen dat ze er alles aan zou doen om dit doel te kunnen bereiken.

Nu, bestaat haar eten uit vlees, kaas en geen koolhydraten. Enkel in haar groenten, die ze nu met veel plezier eet, zitten een beetje koolhydraten. De resultaten van haar dieet zijn indrukwekkend je vindt ze op de volgende pagina!