Deze gloednieuwe kerstcommercial van het vliegveld Heathrow bracht tranen in mijn ogen. Iedereen moet dit zien!

Het fijne van deze sombere dagen in november is dat er van die hartverwarmende video’s worden gemaakt waar het kerstgevoel van afspat.

Heerlijk om naar te kijken, vooral als er lieve knuffels en familieleden in te zien zijn.Vliegveld Heathrow heeft dit jaar een prachtige film gemaakt met de titel ‘Coming home, the best gift of all’. Deze beelden zijn ongetwijfeld momenten die de reizigers onder ons ongetwijfeld zullen herkennen. Bij het einde moest ik wel een traantje wegpinken..

kerst

De makers van deze video schrijven erover:

“Onder de miljoenen passagiers die via ons vliegveld een bezoek brengen aan Londen, zitten er soms hele bijzondere passagiers tussen, die op tijd bij hun geliefde familie of vrienden willen zijn voor die ene grote dag…”

In de film zien we een ouder stel teddyberen thuiskomen op het Londense vliegveld. Ze lopen op een roltrap en halen hun bagage van de band. Maar waar gaan ze eigenlijk naartoe?

Deel de video met je vrienden als je ook zo’n zin hebben in een lekker dekentje op de bank, warme chocolademelk en natuurlijk tijd spenderen met familie en vrienden!