De babysitter deed iets verschrikkelijks bij hun 1-jarige zoon. De ouders vragen of iedereen DIT wil lezen.

Een stelletje uit Amerika besloot een keer lekker te gaan eten in een restaurant. Ze besloten om hun zoontje Jakob (1) achter te laten bij een kennis.

Eenmaal thuisgekomen troffen ze hun zoontje huilend in zijn bedje aan. De oppas lag op dat moment te slapen en dit vond Alicia maar raar. Ze had er een slecht gevoel over maar desondanks viel ze toch in slaap.

Toen ze wakker werd en besloot om bij haar zoontje te gaan kijken kon ze haar ogen niet geloven. Hij zat helemaal onder de kneuzingen en wonden, iets wat gisteravond in het donker niet opviel.

Ondanks dat de babysitter al naar huis was gegaan, besloten de ouders om meteen de politie te bellen om de oppas aan te geven.

Na een forse ondervraging van de politie bekende de oppas. Echter, en dit zal je niet geloven, werd de aanklacht niet doorgezet. In Oregon, waar zij woonden, geldt de regel dat het slachtoffer moet getuigen van de misdaad.

Natuurlijk waren de ouders woedend en dus besloten ze het wereldwijd te maken op Facebook. Meer dan 400.00 mensen hebben dit verschrikkelijke verhaal gedeeld, zo gaven ze aan dat ze aan de kant van het gezin stonden.

Op de volgende pagina kun je een samenvatting lezen van het bericht dat de vader op facebook had gezet: